Produkty piekarskie

PIECZYWO ŻYTNIE

PKWiU 10.71.11.0


  • CHLEB ŻYTNI Z ORKISZEM 450 g
  • CHLEB WILEŃSKI ŻYTNI 500 g; 750 g
  • CHLEB WILEŃSKI ZE SŁONECZNIKIEM 450 g
  • CHLEB ŻYTNI JASNY 750 g
  • CHLEB ŻYTNI BEZ DROŻDŻY 450 g

PIECZYWO MIESZANE

PKWiU 10.71.11.0


  • CHLEB BALTONOWSKI 550 g
  • CHLEB KRÓLEWSKI 300 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY 500 g; 750 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY NA MIODZIE 500 g; 750 g
  • CHLEB MIESZANY RAZOWY NA MIODZIE ZE ŚLIWKĄ 450 g
  • CHLEB MIESZANY Z ZIARNEM SŁONECZNIKA 600 g
  • CHLEB RADOMSKI 400 g
  • CHLEB RAZOWY ZE SŁONECZNIKIEM 500 g
  • CHLEB STAROPOLSKI 600 g
  • CHLEB WIEJSKI 600 g
  • CHLEB RODZINNY 400 g
  • CHLEB Z INDEKSEM 300 g
  • CHLEB KRESOWY 600 g
  • CHLEB WIELOZIARNISTY RAZOWY 500 g
  • CHLEB WIELOZIARNISTY 500 g
  • CHLEB FITNES 300 g

PIECZYWO PSZENNE ZWYKŁE

PKWiU 10.71.11.0


  • BUŁKA KUKURYDZIANA Z DYNIĄ 60 g
  • BUŁKA GRAHAMKA 100 g
  • BUŁKA KUKURYDZIANA 65 g
  • BUŁKA POZNAŃSKA 100 g
  • BUŁKA SOJOWA 55 g
  • BUŁKA ZE SZPINAKIEM I CEBULĄ 65 g
  • BUŁKA WIEJSKA PSZENNA 65 g
  • BUŁKA ZIARNISTA 70 g
  • CHLEB GRAHAM 500 g
  • CHLEB SŁOWIAŃSKI 300 g
  • PALUCH STAROPOLSKI Z ZIARNAMI 75 g
  • PIZZERKA 125 g
  • PALUCH MAMMA MIA 70 g

PIECZYWO PSZENNE WYBOROWE

PKWiU 10.71.11.0


  • BAJGLE Z MAKIEM; Z SEZAMEM 100 g
  • BUŁKA KAJZERKA 50 g
  • BUŁKA WROCŁAWSKA (GRYZKA) 350 g
  • PALUCH WROCŁAWSKI 90 g
  • PIECZYWO TOSTOWE 500 g
  • ROGAL WYBOROWY 200 g

PIECZYWO PÓŁCUKIERNICZE

PKWiU 10.71.12.0


  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MARMOLADĄ I BUDYNIEM 100 g
  • BUŁKA MONTOWA SŁODKA 60 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA ŚLIMAK 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z PRAŻONYMI JABŁKAMI 70 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z KRUSZONKĄ 85 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MARMOLADĄ 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z MAKIEM 100 g
  • BUŁKA DROŻDŻOWA Z SEREM 100 g
  • BUŁKA Z NADZIENIEM JAGODOWYM 100 g
  • BUŁECZKI Z NADZIENIEM JAGODOWYM 1000 g
  • BUŁECZKI Z NADZIENIEM JABŁKOWYM 1000 g
  • BUŁKA JAGODZIANKA (ŚWIEŻE JAGODY) W SEZONIE 100 g
  • MINI JAGODZIANKI 1000 g
  • CHAŁA MLECZNA 180 g
  • BUŁKA PUŁAWIANKA 50 g
  • CHAŁA PUŁAWSKA 350 g
  • PALUCH Z NADZIENIEM KREMOWYM 125 g
  • ŚWIDERKI PIKANTNE 1000 g
  • BATON ORKISZOWY 1000 g